Нашата дентална клиника работи за вас повече от 25 год. Още през 1992 год. д-р Стоян Кискинов открива един от първите частни дентални кабинети в гр. Варна. През дългогодишната си практика д-р Кискинов непрекъснато повишава квалификацията си чрез участие в обучения и семинари. Работи за кникиката до 2020-та година, когато поради заболяване, ни напуска завинаги.

През годините кабинетът разширява своята база и обновява непрекъснато техниката си, за да може днес Дентална Клиника Кискинови да предостави на пациентите си качествено стоматологично обслужване с най-съвременни методи и средства във ведра и приятна обстановка.

За красотата и здравето на Вашата усмивка се грижи екип от висококвалифицирани специалисти:

ЕКИПЪТ

Нашите пациенти получават внимание и решение за всеки проблем
Д-р Росица Кискинова

Д-р Росица Кискинова

стоматолог
завършила стоматология в гр. Пловдив през 2002 год. От тогава работи в Дентална Клиника Кискинови. Практикува терапевтична и естетична стоматология, ендодонтия, ортопедия и протезиране, физиотерапия в стоматологичната практика и избелване. Непрекъснато повишава квалификацията си и усъвършенства уменията си в различни курсове и специализации.
Д-р Йоана Маринова

Д-р Йоана Маринова

стоматолог
е възпитаник на Факултета по Дентална медицина към МУ – Варна. Още като студент д-р Маринова започва своя стаж в дентална клиника Кискинови, като трупа познания и практически умения под ръководството на д-р Кискинова, а от 2021-ва година официално става част от екипа. Интересите ѝ са във всички сфери на стоматологията, като повишава квалификацията си чрез участия в следдипломни обучения и семинари.
Д-р Михаела Костадинова

Д-р Михаела Костадинова

стоматолог
завършва Факултетa по Дентална медицина към МУ “Проф. Д-р Параскев Стоянов” гр. Варна като магистър лекар по дентална медицина . Д-р Костадинова е част от екипа на дентална клиника Кискинови първоначално като стажант. През 2021г. става официален члена на екипа като лекар по дентална медицина. Тя е млад, амбициозен лекар,с цели за придобиване на допълнителни квалификации в различните сфери на професията, чрез участия в следдипломни обучения и семинари, практически и теоритични курсове.
Д-р Стоян Кискинов

Д-р Стоян Кискинов

стоматолог
Още през 1992 год. д-р Стоян Кискинов открива един от първите частни дентални кабинети в гр. Варна. През дългогодишната си практика д-р Кискинов непрекъснато повишава квалификацията си чрез участие в обучения и семинари. Работи за клиниката до 2020-та година, когато поради заболяване, ни напуска завинаги.

Дентална клиника Кискинови притежава собствен дигитален рентгенов апарат с интраорален сензор от най-ново поколение, който автоматично и индивидуално за всеки пациент определя точните параметри за експониране. Тази техника предлага на пациента безопасност, бързина и качество.

За най-голяма сигурност на пациентите си, Дентална клиника Кискинови притежава автоклав от най-ново поколение, с който се постига абсолютна стерилност на всички инструменти. По този начин се унищожават всички бактерии, вируси, спори, както и вирусите на хепатит и HIV. В кабинетите стриктно се спазват и съблюдават всички изисквания за работа в пандемична обстановка, причинена от SARS-CoV-2.

Дентална клиника Кискинови има сключен договор с НЗОК.

Нашите пациенти получават внимание и решение за всеки проблем.

Вашата усмивка е нашата награда!